It's About RoMi kabelhouder wit

SKU
CABLEHOLDER/W
Levertijd 1-3 werkdagen
Its About RoMi
€ 14,50

Betaal met...

Accept Payment
  • Trendy collectie
  • Koop nu betaal later
  • Vanaf €100,- gratis verzending
  • Snelle levering

It's About RoMi kabelhouder wit

De kabelhouder is de perfecte oplossing om de lamp op de juiste plek te laten hangen. Ook is het een idee om de kabelhouders te gebruiken om strakke hoeken te creëren (zie afbeelding).

De kabelhouders zijn in verschillende kleuren te verkrijgen.

Meer informatie
afhalenNee
MerkIts About RoMi
EnergieklasseA++
Garantie1 jaar
KleurWit
Breedte2
Hoogte4.5
StijlIndustrieel

BEZORGEN


Levertijden
Verzenden:

Bij ieder item is een levertijd vermeld. Wij streven ernaar om deze levertijden natuurlijk ook na te komen. Indien er een bestelling is geplaats met meerdere items dien je de langste levertijd aan te houden. Op deze manier kunnen wij alle producten op dezelfde dag leveren en voorkom je dubbele verzendkosten.
Kosten:
Vanaf €100,- gratis verzenden
LET OP: Onze chauffeurs leveren de items tot aan de eerste voordeur. Dit betekend dat indien u op een eerste etage of hoger woont de items bij de eerste voordeur worden afgeleverd.
Afhalen:
Het is mogelijk om producten bij ons af te halen. Wil je jouw bestelling graag zelf afhalen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@mdliving.nl.


Wij beschikken over meerdere chauffeurs en bezorgen ook door heel Nederland. Verzendingen naar de Waddeneilanden of het buitenland dienen van te voren worden aangevraagd.

Instagram