Wie zijn wij?

MD Living Hip & Happening

Begin 2018 zijn wij gestart met de verkoop van meubels, accessoires en sanitair. Bijna alles wat je in huis nodig hebt hebben wij opgenomen in onze shop. Elke dag zijn wij op zoek naar de nieuwste trends in elke stijl voor binnen en buitens huis.
Er worden dus ook regelmatig nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Door ons jonge maar zeer gepassioneerde team weten wij altijd een goede combi te vinden van de gaafste producten voor een goede prijs. Op deze manier hebben wij op elk moment een fantastisch aanbod dat regelmatig wordt aangevuld.

De webshop van MD living is gemakkelijk in gebruik. Een van onze voornaamste doelen is om een zeer gebruiksvriendelijke webshop neer te zetten waar geweldige producten in worden aangeboden voor elke consument. De webshop is super overzichtelijk opgebouwd waardoor het shoppen gemakkelijker wordt gemaakt. In één oogopslag zie je waar je heen moet. Hierdoor is er een rust gecreëerd en wordt het shoppen op de webshop van MD living een feestje!
Ook door het gebruik van mooie maar zeer duidelijke foto’s, een gedetailleerde specificatie lijst en een goede omschrijving hebben wij de producten zo goed mogelijk weten neer te zetten. Zo hopen wij dat iedere consument een helder beeld krijgt van de producten en zo dus miskopen voorkomt! 

 

Ons assortiment

Van een huis een écht thuis maken is vaak een hele klus. Elke kamer heeft zijn eigen functie en heeft andere meubels en aankleding nodig. Bij MD Living kan je shoppen voor elke ruimte in huis. Ben je op zoek naar die ene gave kast voor in de woonkamer of slaapkamer? Wil je in de living een extra fauteuil om 's avonds lekker in weg te kunnen zakken? Wij hebben fijn assortiment dat regelmatig wordt aangevuld met prachtige items. 

Elke dag zijn wij op zoek naar de nieuwste en mooiste trends, hierdoor hebben wij een prachtige collectie weten op te nemen in onze webshop. Door de verschillende stijlen kan iedereen bij ons terecht!

team-High-Quality

Vragen?

Heb je een vraag of wil je iets weten over onze producten en/of diensten?
Neem gerust contact met ons op via het contact formulier, telefonisch of per mail.
Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar!

Karel doormanlaan 5
3843EA Harderwijk
K.V.K. 82362688

MD living B.V. gegevens

Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 0341-269124.

Ma. Gesloten
Di. Gesloten
Wo. 09:00 - 17:00 uur
Do. 09:00 - 20:00 uur
Vrij. 09:00- 17:00 uur
Za. 10:00 - 16:00 uur

@: info@MDliving.nl

Volg jij ons al op Facebook of Instagram.