Nordal Wandrek zwart ijzer op wieltjes 180x66

SKU
1958
Levertijd 4-5 weken
Nordal Denmark
€ 999,00

Betaal met...

Accept Payment
  • Trendy collectie
  • Koop nu betaal later
  • Vanaf €100,- gratis verzending
  • Snelle levering

Nordal Denmark Wandrek zwart ijzer wieltjes

Op zoek naar een wandkast om bijvoorbeel jouw verzameling lievelingsboeken in kwijt te kunnen? Deze robuuste kast leent zich hier perfect voor. De plateaus van deze wandkast / wandrek zijn uitneembaar, hierdoor kan je veel verschillende soorten items er in kwijt. Boeken in verschillende formaten, of mooie accessoires in verschillende formaten. Ook is deze kast een goede extra opberger voor in de keuken. Vul de kast met jouw mooiste servies, textiel en verse kruidenplanten.

Doordat de wandkast op wielen staat is hij óók nog een super gemakkelijk te verplaatsen.

De gehele kast is gemaakt van ijzer afgewerkt in dr mooie zwarte kleur.

Meer informatie
afhalenNee
MerkNordal Denmark
KleurZwart
Breedte66
Lengte46
Hoogte183
StijlIndustrieel

BEZORGEN


Levertijden
Verzenden:

Bij ieder item is een levertijd vermeld. Wij streven ernaar om deze levertijden natuurlijk ook na te komen. Indien er een bestelling is geplaats met meerdere items dien je de langste levertijd aan te houden. Op deze manier kunnen wij alle producten op dezelfde dag leveren en voorkom je dubbele verzendkosten.
Kosten:
Vanaf €100,- gratis verzenden
LET OP: Onze chauffeurs leveren de items tot aan de eerste voordeur. Dit betekend dat indien u op een eerste etage of hoger woont de items bij de eerste voordeur worden afgeleverd.
Afhalen:
Het is mogelijk om producten bij ons af te halen. Wil je jouw bestelling graag zelf afhalen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@mdliving.nl.


Wij beschikken over meerdere chauffeurs en bezorgen ook door heel Nederland. Verzendingen naar de Waddeneilanden of het buitenland dienen van te voren worden aangevraagd.

Instagram