MD Interior Woodz wandkast met plateau mangohout 200cm

SKU
MDL0000755
Levertijd 7-10 werkdagen

bekijk meer van dit merk

MD Interior
Normale prijs € 587,00 Special Price € 439,00

Betaal met...

Accept Payment
  • Trendy collectie
  • Koop nu betaal later
  • Vanaf €100,- gratis vezending
  • Snelle levering

MD Interior Woodz wandkast met plateau mangohout 200cm

MD Interior heeft een aantal zeer mooie wandkasten in het assortiment waaronder dit pareltje.

Deze wandkast is 70 cm breed, 50 cm diep en 200 cm hoog. Door deze afmeting kan deze kast op veel plekken in huis worden neergezet er is ten slotte maar 70 cm muur voor nodig. In de gang, handig met een sleutel bakje! Verstop de handschoenen en sjawls netjes achter het deurtje. Of in de woonkamer met een aantal mooie accessoires en een gave hangplant. Ook kan deze kast worden gebruikt als kolomkast in de badkamer. Perfect te combineren met een van de andere meubelen in de Woodz serie.

Met deze wandkast kan je blijven schuiven omdat hij op zoveel plekjes goed tot zijn recht kan komen. Ideaal als je nog wel eens wat verschuift in huis!

Mango hout is een milieuvriendelijk en zeer duurzaam product. Deze houtsoort is afkomstig van de gelijknamige boom mangoboom. Deze boom groeit sneller dan de gemiddelde boom en kan in ongeveer 15 jaar wel 40 meter hoog worden. Op deze manier wordt het bos ook gemakkelijker te behouden. De mangoboom wordt pas verwerkt nadat hij geen enkele vrucht meer afgeeft. Leuk weetje: De mangoboom staat vooral bekend omdat dit één van de grootste fruitbomen ter wereld is.

Meer informatie
MerkMD Interior
Levertijd7-10 werkdagen
KleurDonker hout
Breedte70
Lengte50
Hoogte200
MateriaalMangohout
StijlIndustrieel