It's About RoMi Sequoia hangende 3 lamp houtsnippers natural

SKU
MDL0000063
Levertijd 1-3 werkdagen
Its About RoMi
€ 119,00

Betaal met...

Accept Payment
  • Trendy collectie
  • Koop nu betaal later
  • Vanaf €100,- gratis vezending
  • Snelle levering
Misschien verraadt de naam het al wel een beetje waar deze eco vriendelijke lamp van is gemaakt. Inderdaad, de enorme Sequoia boom uit California. De al omgehakte boom is verwerkt tot houtsnippers en deze houtsnippers zijn vervolgens samengeperst in een mal. De houtsnippers brengen een mooie natuurlijke kleur met zich mee welke goed te combineren is in meerdere vertrekken in het huis. De Sequoia lamp is in 3 verschillende types te verkrijgen, namelijk 1, 3 of 7 hanglampen.
Meer informatie
MerkIts About RoMi
FittingE27
Max. watt40
EnergieklasseA++
Levertijd1-3 werkdagen
Garantie1 jaar
KleurLicht hout
Breedte17
Hoogte150
MateriaalNatuurlijke materialen
StijlNatural Classic

BEZORGEN


Levertijden
Verzenden:

Bij ieder item is een levertijd vermeld. Wij streven ernaar om deze levertijden natuurlijk ook na te komen. Indien er een bestelling is geplaats met meerdere items dien je de langste levertijd aan te houden. Op deze manier kunnen wij alle producten op dezelfde dag leveren en voorkom je dubbele verzendkosten.
Kosten:
Vanaf €100,- gratis verzenden
LET OP: Onze chauffeurs leveren de items tot aan de eerste voordeur. Dit betekend dat indien u op een eerste etage of hoger woont de items bij de eerste voordeur worden afgeleverd.
Afhalen:
Het is mogelijk om producten bij ons af te halen. Wil je jouw bestelling graag zelf afhalen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@mdliving.nl.


Wij beschikken over meerdere chauffeurs en bezorgen ook door heel Nederland. Verzendingen naar de Waddeneilanden of het buitenland dienen van te voren worden aangevraagd.

Instagram