Bezorgen

Levertijden

Bij ieder item staat aangegeven wat de verwachte levertijd is. Indien je meerdere items besteld dien je uit te gaan van het product met de langste levertijd. Uiteraard doen wij ons best zo spoedig mogelijk de artikelen te leveren. De dagen aangegeven bij levertijden zijn te allen tijde werkdagen.

MD living doet er vanzelfsprekend alles aan de producten binnen de genoemde termijn te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers. Het kan dus voorkomen dat bepaalde termijnen niet gehaald worden, geheel buiten onze schuld om. De levertijden zijn daarom indicaties waarin het normaliter te realiseren is.

Afleveren

Je kunt zelf bepalen of je de items laat leveren of komt afhalen. Vanzelfsprekend bespaar je met afhalen de eventuele bezorgkosten. Indien je de items wilt laten leveren nemen wij contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt bepalen welke dag er geleverd wordt. Voor de duidelijkheid, sommige items moeten eerst binnen komen. Op de afgesproken dag van levering dient er iemand op het afgesproken adres aanwezig te zijn. Indien er niemand aanwezig is om de items in ontvangst te nemen zal MD Living B.V. hiervoor €55,- bezorgkosten in rekening brengen.

Zoals beschreven in artikel 13:6 van onze algemene voorwaarden bestaat ons leveringsgebied uit Nederland en België. Leveringen op de Waddeneilanden of buiten het leveringsgebied dienen aangevraagd te worden door de consument.

Leveren op etage

Onze vervoerder brengt de items enkel naar de eerste voordeur. Indien je in een flat of appartementencomplex woont, wordt de bestelling afgezet bij de eerste deur.

Leverkosten

De verzendkosten kunnen variëren. Wij werken met de volgende onderscheidingen:

Nederland:
Pakketpost
Verzendkosten Nederland €6,95-
Vanaf €100,- gratis
Levering door eigen vervoer MD Living:
Indien niet thuis op afgesproken dag en tijd €55,-

SALE artikelen

Het versturen van SALE artikel is enkel op aanvraag en geheel op eigen risico. Ook worden hier extra kosten voor gerekend.
Nederland €6,95- + €15,- handelingsfee
Belgie €14,95- + €15,- handelingsfee

Levering extern transport (Enkel op aanvraag)
Prijs op aanvraag

Belgie:
Pakketpost:
Verzendkosten Belgie €14,95-

Levering door eigen vervoer MD Living:
Indien niet thuis op afgesproken dag en tijd €65,-

Afhalen

Indien gewenst kun je de producten ook afhalen bij ons in de winkel in Harderwijk. Hierdoor bespaar je bezorgkosten en levertijd. Voordat je de producten wilt komen afhalen dien je een afspraak te maken met ons. Wij zijn gevestigd op het volgende adres:

MD living
Karel doormanlaan 5
3843 EA Harderwijk
0341-269124
info@mdliving.nl

Onze openingstijden voor afhalen zijn als volgt:


Let op: Onderstaande tijden zijn enkel afhaal tijden.

Zondag Gesloten
Maandag         Gesloten
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag Gesloten - Enkel op afspraak