Saniclear Nero mat zwart opbouw regendouche 20cm met thermostaatkraan en 3 standen handdouche

SKU
SK22101
Levertijd 1-3 werkdagen

bekijk meer van dit merk

Saniclear
€ 329,00

Betaal met...

Accept Payment

Als u opzoek bent naar een betrouwbare douche en hier jaren lang plezier van wilt hebben, dan maakt u met de Saniclear Nero regendouche de juiste keuze. Deze is gemaakt van messing. Dit materiaal in combinatie met de keramische schijven in de thermostaatkraan staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur.

Comfort

De douche in de badkamer zien wij als het belangrijkste onderdeel. Hier begint uw dag en / of eindigt uw dag. Het is belangrijk om hier te ontspannen en te kunnen genieten van een heerlijke warme douche. De Saniclear Nero regendouche kan u hierbij helpen. De set is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zodat het comfort naar het hoogste niveau gebracht kan worden. De 20cm hoofddouche in combinatie met de 3 standen handdouche verkwikken uw lichaam en is onze favoriet.

Werking

Doordat de hoofddouche naar links en rechts gedraaid kan worden, vergroot u het douchebereik. Hierdoor ontstaat er meer bewegingsruimte. De stortdouche is voorzien van een thermostaatkraan. Hierop zit een temperatuurbegrenzer. Ideaal omdat enkel de kraan aangezet hoeft te worden en direct de juiste temperatuur gevonden wordt. Tevens is dit veilig voor kinderen omdat zij niet zomaar het water heter kunnen zetten. Met de andere draaiknop bepaalt u welke functie aan staat en het volume. Draait u de knop meer open, komt er meer water uit de hoofddouche/handdouche.

Uitvoeringen

  • Nero ;regendouche met 20cm hoofddouche en staafhanddouche
  • Nero ;regendouche met 20cm hoofddouche en 3 standen handdouche
  • Nero ;regendouche met 30cm hoofddouche en staafhanddouche
  • Nero ;regendouche met 30cm hoofddouche en 3 standen handdouche
Kwaliteit
;
De regendouche is volledig gemaakt van messing. De 3 standen handdouche is gemaakt van kunststof. Messing is een uitstekend materiaal voor gebruik in vochtige ruimtes. De thermostaatkraan is voorzien van keramische schijven wat zorgt voor soepele bewegingen en een lange levensduur. De set wordt compleet met s-koppelingen geleverd. De kraan aansluitmaat is 15cm hart op hart.
;
Alle onderdelen van de set zijn los verkrijgbaar en er wordt maar liefst 5 jaar garantie gegeven! Vul uw badkamer in met alle kranen van Saniclear Nero en creëer eenheid.
Meer informatie
MerkSaniclear
Levertijd1-3 werkdagen
Garantie5 jaar
KleurZwart
MateriaalMessing
StijlNatural Classic