Saniclear Lesta fonteinkraan chroom

SKU
SK21219
Levertijd 1-3 werkdagen
Saniclear
€ 44,95

Betaal met...

Accept Payment
  • Trendy collectie
  • Koop nu betaal later
  • Vanaf €100,- gratis verzending
  • Snelle levering

De Saniclear serie bestaat uit kwaliteitsproducten met een prachtige chroom afwerking. Chroom is al jarenlang een uitstekende keuze voor in de badkamer.

De Lesta fonteinkraan staat prachtig in uw toilet. Let erop dat dit alleen een koudwaterkraan is. De aansluitmaat is 1/2".

Combineer de Lesta fonteinkraan met een mooie fontein om uw toilet compleet te maken, kijk hiervoor bij de toebehoren!

Meer informatie
afhalenNee
MerkSaniclear
Garantie5 jaar
KleurChroom
MateriaalMessing

BEZORGEN


Levertijden
Verzenden:

Bij ieder item is een levertijd vermeld. Wij streven ernaar om deze levertijden natuurlijk ook na te komen. Indien er een bestelling is geplaats met meerdere items dien je de langste levertijd aan te houden. Op deze manier kunnen wij alle producten op dezelfde dag leveren en voorkom je dubbele verzendkosten.
Kosten:
Vanaf €100,- gratis verzenden
LET OP: Onze chauffeurs leveren de items tot aan de eerste voordeur. Dit betekend dat indien u op een eerste etage of hoger woont de items bij de eerste voordeur worden afgeleverd.
Afhalen:
Het is mogelijk om producten bij ons af te halen. Wil je jouw bestelling graag zelf afhalen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@mdliving.nl.


Wij beschikken over meerdere chauffeurs en bezorgen ook door heel Nederland. Verzendingen naar de Waddeneilanden of het buitenland dienen van te voren worden aangevraagd.

Instagram