MD Interior wastafelmeubel Woodz met keramische waskommen 135x81

SKU
SK22081 + 2x SK22946
Levertijd verwacht week 2

bekijk meer van dit merk

MD Interior
€ 949,00

Betaal met...

Accept Payment
  • Trendy collectie
  • Koop nu betaal later
  • Vanaf €100,- gratis vezending
  • Snelle levering

MD Interior wastafelmeubel Woodz met keramische waskommen 135x81

Dit geweldige wastafelmeubel van MD Interior heeft een super uitstraling. Het meubel is gemaakt van mangohout en heeft robuuste zwart metalen details. Het meubel beschikt over 3 lades en 2 opbergvakken met deuren, zeker voldoende opbergruimte voor alle nodige badspullen. Zowel de deuren als de lades zijn gemakkelijk te openen en te sluiten door middel van het zwart gekleurde metalen handgreep. Tevens beschikt dit meubel over 2 geweldige keramische waskommen wat dit meubel helemaal af maakt. 
Het plateau is nog niet voorzien van gaten voor het sifon. Deze dien je zelf nog aan te brengen. Op deze manier kan je zelf bepalen waar de gaten moeten komen.

Omdat het meubel is gemaakt van een natuurproduct kan deze afwijken van de afbeelding. De eventuele knoesten en/of kleur kunnen afwijken van de afbeelding.

Ook is dit meubel met natuurstenen en rivierstenen waskommen te verkrijgen.

In de set:
Wastafelmeubel 135x81
2 x keramische waskommen

Mangohout
Mango hout is een milieuvriendelijk en zeer duurzaam product. Deze houtsoort is afkomstig van de gelijknamige boom mangoboom. Deze boom groeit sneller dan de gemiddelde boom en kan in ongeveer 15 jaar wel 40 meter hoog worden. Op deze manier wordt het bos ook gemakkelijker te behouden. De mangoboom wordt pas verwerkt nadat hij geen enkele vrucht meer afgeeft. Leuk weetje: De mangoboom staat vooral bekend omdat dit één van de grootste fruitbomen ter wereld is.

Meer informatie
MerkMD Interior
Levertijdverwacht week 2
Garantie6 Maanden
KleurDonker hout
Breedte135
Lengte45
Hoogte81 cm + waskom 93 cm
MateriaalHout
StijlIndustrieel
Onderstaande items passen perfect bij dit product!