MD Interior Magazio wastafelmeubel 80cm met 60cm wasbak eikenhout zwart

SKU
MDL0000849
Levertijd 6-8 weken

bekijk meer van dit merk

MD Interior
€ 1.067,00

Betaal met...

Accept Payment
  • Trendy collectie
  • Koop nu betaal later
  • Vanaf €100,- gratis vezending
  • Snelle levering

Magazio lijn van MD Interior

Deze fantastische lijn van MD interior heeft te gekke meubels voor de kleine én de grotere badkamers. De Magazio lijn is helemaal dé trend van het moment, staal in combinatie met hout. MD Interior heeft gekozen om zwart staal te combineren met eikenhout. De vormgeving van de meubels zijn luchtig gehouden. Op deze manier houd je het ook in de kleinere badkamers ruimtelijk.

Magazio wastafelmeubel 80cm breed met 60cm wastafel

Dit meubel heeft een mooi mat zwart frame dat zorgt voor een stoer industriele uitstraling. De rechthoekige wasbak is 60 cm breed en 46cm diep. Doordat de wasbak niet helemaal doorloopt over het gehele meubel onstaat er een open ruimte aan de rechter zijde. Hier kan je nog extra toiletproducten kwijt én is het zwarte frame te gebruiken als handdoekrek.
De ruime lade biedt ruimte voor voldoende toiletspullen en handdoeken en beschikt over het fijne softclose systeem. Door middel van de onzichtbare greep is de lade gemakkelijk te openen en te sluiten. Voor dit meubel is het mooie Afrika Oak eikenhout gebruikt. Dit hout heeft een prachtig warme uitstraling.

Maak dit meubel helemaal af met een mooie zwarte kraan!

Ook is dit meubel te verkrijgen met een wasbak van 80 cm breed. Echt is het handdoekrek dan niet te gebruiken.

Meer informatie
MerkMD Interior
Levertijd6-8 weken
Garantie2 jaar
KleurLicht hout
Breedte80
Lengte46
Hoogte52
MateriaalHout
StijlIndustrieel