MD Interior Magazio wastafelmeubel 80cm eikenhout zwart

SKU
MDL0000848
Levertijd 6-8 weken

bekijk meer van dit merk

MD Interior
€ 1.087,00

Betaal met...

Accept Payment
  • Trendy collectie
  • Koop nu betaal later
  • Vanaf €100,- gratis vezending
  • Snelle levering

Magazio lijn van MD Interior

Deze fantastische lijn van MD interior heeft te gekke meubels voor de kleine én de grotere badkamers. De Magazio lijn is helemaal dé trend van het moment, staal in combinatie met hout. MD Interior heeft gekozen om zwart staal te combineren met eikenhout. De vormgeving van de meubels zijn luchtig gehouden. Op deze manier houd je het ook in de kleinere badkamers ruimtelijk.

Magazio wastafelmeubel 80cm breed met 80cm wastafel

Het wastafelmeubel heeft een prachtige vormgeving met zijn mat zwart stalen frame. Hierdoor heeft de Magazio een stoere industriele uitstraling. Het meubel heeft een strakke rechthoekige wasbak van 80cm breed x 46cm diep en beschikt tevens over een ruime lade met softclose systeem. De lade is gemakkelijk te openen en te sluiten door middel de onzichtbare greep en naar keuze links of rechts te plaatsen.

Omdat de lade niet geheel is doorgetrokken ontstaat er een open vlak waar ruimte is voor meerdere toiletproducten. Door deze vormgeving heeft dit meubel een luchtige uitstraling.
Dit meubel is ook met een wasbak van 60cm breed te verkijgen. Op deze manier is de open ruimte naast de lade ook te gebruiken als handdoekrekje. Naar wens is de lade en wasbak links of rechts te plaatsen.

Combineer het wastafelmeubel Magazio met een zwarte kraan om het hele plaatje af te maken!

Meer informatie
MerkMD Interior
Levertijd6-8 weken
Garantie2 jaar
KleurLicht hout
Breedte80
Lengte46
Hoogte52
MateriaalHout
StijlIndustrieel