Home Delight wasmand waterhyacinth rechthoek S

SKU
45220
Levertijd 1-3 werkdagen
Home Delight
€ 119,95

Betaal met...

Accept Payment
  • Trendy collectie
  • Koop nu betaal later
  • Vanaf €100,- gratis verzending
  • Snelle levering

Home Delight Lemm wasmand waterhyacinth S

Deze wasmand is gemaakt van het natuurproduct waterhyacinth. Door het drogen en mangelen van de waterhyacinth wordt het een super sterk product, soortgelijk als riet. Hierna kunnen er mooie producten van worden gemaakt zoals (was)manden.

De wasmand heeft een rechthoekige vorm die voldoende ruimte heeft voor een heleboel was! Ook beschikt de wasmand over een deksel die mooie over de randen valt, zo heb je de vieze was nooit in het zicht.
De uitneembare waszak is gemakkelijk in en uit de mand te halen. Op deze manier hou je de zak en mand schoon.

De Lemm wasmand is in 2 maten te verkrijgen:

  • Mand M: 48x35xh65cm
  • Mand S: 42x30xh58cm 
Meer informatie
afhalenNee
MerkHome Delight
KleurNaturel
Breedte42 cm
Lengte30 cm
Hoogte58 cm
MateriaalNatuurlijke materialen
StijlLuxury, Natural Classic, Botanisch, Bohemian

BEZORGEN


Levertijden
Verzenden:

Bij ieder item is een levertijd vermeld. Wij streven ernaar om deze levertijden natuurlijk ook na te komen. Indien er een bestelling is geplaats met meerdere items dien je de langste levertijd aan te houden. Op deze manier kunnen wij alle producten op dezelfde dag leveren en voorkom je dubbele verzendkosten.
Kosten:
Vanaf €100,- gratis verzenden
LET OP: Onze chauffeurs leveren de items tot aan de eerste voordeur. Dit betekend dat indien u op een eerste etage of hoger woont de items bij de eerste voordeur worden afgeleverd.
Afhalen:
Het is mogelijk om producten bij ons af te halen. Wil je jouw bestelling graag zelf afhalen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar info@mdliving.nl.


Wij beschikken over meerdere chauffeurs en bezorgen ook door heel Nederland. Verzendingen naar de Waddeneilanden of het buitenland dienen van te voren worden aangevraagd.

Instagram